Öppen spis Stockholm

Vi hjälper dig med öppen spis i Stockholm

Drömmer du om en öppen spis att kura ihop framför under kulna höst- och vinterkvällar? En frimurad öppen spis är ett underbart tillskott till bostaden, som både ökar trivseln och marknadsvärdet.

En modern öppen spis byggs i regel med en insats som grund. Insatsen kapslar in elden och röken och ökar kraftigt värmeutbytet du får från din öppna spis. Insatsen gör också din öppna spis mer lättskött. Kring insatsen gör man en murning, där form och material går att variera i det oändliga och gör det lätt att få till en öppen spis som motsvarar dina förväntningar på design, storlek, placering och så vidare.

Hos oss har vi lång erfarenhet av både de estetiska och de tekniska aspekterna av spismurning, vilket gör att du kan känna dig trygg med att din öppna spis både ser ut som den ska och dessutom är hundra procent säker och funktionell.

Varmt välkommen att kontakta oss idag om du är intresserad av att bygga en öppen spis i din bostad i Stockholm!


Frimurad öppen spis - fri design och optimal funktion

Det är du som bestämmer hur du vill att din öppna spis ska se ut. VI finns dock till din tjänst genom hela processen och hjälper dig gärna med tips och ideer kring utseende. Med så många möjligheter att välja runt både utseende, storlek och funktion så kan det ibland vara svårt att komma fram till en lösning som känns helt rätt.

Vi visar dig gärna exempel på frimurade öppna spisar vi byggt tidigare och hjälper dig hitta en lösning som passar i just ditt hem. Vi kommer kostnadsfritt till din bostad för att på plats se över förutsättningarna för en öppen spis. Vi säkerställer att det finns fungerande rökkanaler (som vi renoverar och provtrycker vid behov) och att underlaget tål tyngden av en murad spis. Med bra koll på både installation och formgivning av öppna spisar kan vi ge dig en totallösning som ger dig kvalitet i alla led.

Förverkliga din dröm om en öppen spis

En öppen spis går naturligtvis enklast att installera i en bostad som redan har en fungerande rökkanal, men faktum är att även du som bor i en lägenhet utan koppling till en skorsten kan få en eldstad i hemmet. Med det senaste inom brasvärme, bioetanolkaminer, kan du få en brasa i hemmet som inte kräver skorsten, och därmed kan placeras precis vart som helst i bostaden. En bioetanolkamin - där du eldar med etanolbränsle istället för med ved - varken luktar eller ryker, men du får en vacker, värmande eld precis som med en vanlig kamin eller öppen spis.

Oavsett vilka förutsättningar och önskemål du har så kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm om en öppen spis. Vi hjälper dig med designen och vi murar din öppna spis precis enligt dina önskemål. Slutligen ser vi också till att din murade spis uppfyller alla krav på säkerhet. Vi ger dig kort sagt en helhetslösning på öppen spis i Stockholm!

braskaminer Stockholm

Vi murar din öppna spis i Stockholm