Kaminer Stockholm

Rätt kamin för din bostad

Kaminer finns i många olika format, storlekar och material. De finns också i många prisklasser – från det lilla enkla och praktiska till det stora eller specialdesignade blickfånget. Vi hjälper dig gärna att hitta en kamin som är optimal för just din bostad.

Oavsett vilken produkt du väljer måste säkerheten sättas främst. Vi hjälper till vid installationen av din kamin och ser till att existerande rökkanaler håller tätt och är i gott skick. Vi säkerställer också att avstånd mellan eldhärd, väggar och golv är tillfredsställande och att isolering och flamskydd håller måttet.

Vårt fokus på säkerhet och kvalitet gör oss till ett tryggt val när du vill installera en kamin i Stockholm. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vilka produkter och tjänster vi erbjuder, samt för offertförslag.


Ett urval av våra kaminer

Contura 320a

Contura 556 style

Jötul F165

Senza

Contura connect 556

Jötulf 163

Contura 586 style

Contura 810 style

För att se fler av våra kaminer samt se priser besök vår webbutik


Vi levererar och installerar kaminer i Stockholm

Vi kan erbjuda en totallösning på kaminer i Stockholm med omnejd, där vi tillsammans med dig hittar rätt kamin utifrån dina önskemål, samt levererar och installerar den enligt konstens alla regler. Vi kan också utföra renoveringsarbeten på din befintliga kamin, samt se över och täta rökkanaler. Vi arbetar enligt devisen att allt är möjligt med rätt kompetens och drivkraft, och de egenskaperna hittar du hos oss.

Vilken sorts kamin passar dig?

Att välja rätt kamin kan vara klurigt. Vi har ett stort sortiment av braskaminer av olika typer, och de har alla sitt eget utseende och sina egna egenskaper. Fördelen med att välja en braskamin är att den snabbt ger en skön värme samt att den är lätt att sköta om.

Du väljer själv om du vill ha en fristående modell eller bygga in din braskamin i väggen. Olika modeller har sedan olika stor verkningsgrad och eftereffekt. Vill du till exempel ha en kamin som håller värmen länge kan du med fördel välja en täljstenskamin.

Oavsett vilken modell du väljer kommer din braskamin att göra din bostad mer hemtrevlig och dessutom höja marknadsvärdet. En fungerande eldstad är något som många ser som ett stort plus när de letar bostad. Välkommen in till vår butik i Litsby/Täby för att ta del av vårt stora sortiment av kaminer!

Vilka märken erbjuder vi?

Contura: En svensk tillverkare av eldstäder. Contura erbjuder innovativa kaminer och insatser som kombinerar nordisk design med en effektiv värmelösning.

Jøtul: Med en stark tradition av norskt hantverk har Jøtul specialiserat sig på att skapa högkvalitativa vedspisar och eldstäder som kombinerar estetik med funktion.

Scan Spisar: Danska Scan Spisar fokuserar på moderna och energieffektiva spisar och kaminer.

Jydepejsen: Jydepejsen, en dansk tillverkare, erbjuder braskaminer och vedspisar som smälter samman traditionell design med moderna element för en tidlös estetik.

Schmid: Tyska Schmid är kända för sina öppna spisar och kaminer, vilka kombinerar pålitlighet med noggrant utformad design.

Hergom: Hergom, från Spanien, skapar vedspisar och kaminer med fokus på både stil och funktion, vilket ger en värmande atmosfär till ditt hem.

Wamsler: Tyska Wamsler tillverkar pålitliga kaminer och spisar med klassisk design.

Kaminex: Kaminex har ett rykte att vara tekniskt innovativa, där olika eldstäder kombinerar moderna funktioner med stilren design.

Varde Ovne: Danska Varde Ovne är specialiserade på kaminer som kombinerar skandinavisk enkelhet med praktisk användning, vilket ger en effektiv och stilfull värmelösning.

Hembesök och konsultation - helt kostnadsfritt

Funderar du på om du har möjlighet att installera en kamin i din bostad i Stockholm? Kanske finns rökkanaler men de har inte blivit använda på länge? Kanske vill du ha din kamin på en särskild plats i bostaden men du är osäker på om det är möjligt? Kontakta oss så kommer vi hem till dig och tar oss en titt!

Vi erbjuder helt kostnadsfria hembesök i hela Stockholm med omnejd, där vi ser över förutsättningarna för en kamin i just din bostad. Vår erfarenhet är att det mesta går att lösa och vi är beredda att göra arbetet som krävs. Väljer du att anlita oss får du en helhetslösning där vi hjälper dig att välja rätt kamin och sedan ser till att den kommer på plats med alla krav på funktion och säkerhet uppfyllda.

braskaminer Stockholm

Allt inom kaminer i Stockholm